Naast de bekende NeVoBo competitie heeft Nuvoc al sinds jaar en dag een actieve recreatie-afdeling. Op verschillende niveaus kan men genieten van zeer actief volleybal!! Instroom vanuit NeVoBo vaandelteams tot en met mensen die minder volleybalervaring hebben: allemaal vertegenwoordigd. Leeftijden zijn van jong tot oud: het stigma “recreatie is voor ouderen” gaat zeker niet op! De jongsten studeren nog en hebben teamgenoten die hun ouders kunnen zijn. Nuvoc levert zelf verschillende dames en heren teams die toewerken naar een succesvolle combinatie waar ieders talent optimaal wordt benut en naar boven gehaald.

Wat is het verschil met de NeVoBo? Het grootste verschil: de wedstrijden vinden doordeweeks plaats. Op woensdagavond (19:30 uur en 21:00 uur) worden met veel plezier de thuiswedstrijden in onze eigen hal gespeeld in 2 verschillende competities. Nuvoc organiseert zelf de Nuvoc Dames Recreatie Competitie waarbij ruim 30 verenigingen in de Kempen aangesloten zijn. De heren spelen in de Geldrop competitie, waarin de Kempen eveneens zeer ruim vertegenwoordigd is. Op maandagavond (19:30 uur en 21:00 uur) worden de trainingen gegeven door onze gedreven trainers. Natuurlijk staat plezier voorop, maar een leuke dynamische training vol focus op verbetering op vele vlakken met succesvolle wedstrijden als gevolg, is altijd het streven!!

Nuvoc Recreatie heeft een commissie die tevens toernooien voor de gezelligheid organiseert, en waaraan de leden vrijwillig kunnen meedoen. Een aantal voorbeelden zijn het mixtoernooi op het einde van het seizoen, oliebollentoernooi, en het Tamar-toernooi (i.s.m. VC Tamar). Na het wedstrijdseizoen speelt de afdeling recreatie lekker door, dit op vrijwillige basis in wedstrijdvorm (de instuif). Het beach-toernooi en Ledub-toernooi zijn voorbeelden waar heel Nuvoc aan kan meedoen.

Enkele teamtaken worden gevraagd door de vereniging: dit zijn de kantinediensten tijdens wedstrijdavonden. Dit resulteert in 2 a 3 maal per jaar met het team achter de bar staan terwijl je ook de wedstrijden kunt volgen. Tevens leveren de teams voor elkaar scheidsrechters en tellers.

Lijkt het je leuk om eens te komen kijken? Schroom niet kom lekker  een aantal keren meetrainen!! Dit kan altijd vrijblijvend, na 3 a 4 keer hoef je pas te beslissen of je blijft of niet. Wensen zijn bespreekbaar en in goed overleg wordt besloten waar je geplaatst wordt.

Vraag of een opmerking aan/voor de recreatie commissie? Mail ons!! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zien we je snel op een training?