Login Form

Uitnodiging Bijzondere Leden Vergadering d.d. 4 januari 2020

Wij, het bestuur van volleybalvereniging Nuvoc, willen u uitnodigen voor de Bijzondere Leden-vergadering (BLV). Deze wordt georganiseerd om de kascontrolecommissie goed te laten keuren en decharge aan het bestuur te kunnen verlenen.

De BLV vindt plaats op zaterdag 4 januari 2020. De vergadering zal plaatsvinden in de kantine van de Nuvoc-hal en begint om 19.00u. Aansluitend zal de Nieuwjaarsreceptie plaatsvinden. Op deze nieuwjaarsreceptie zullen we de jubilarissen huldigen.

Wij vinden het erg belangrijk dat u bij deze vergadering aanwezig bent. Mocht u toch verhinderd zijn, wilt u dan zo vriendelijk zijn om u bij het secretariaat af te melden (via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).

Namens het bestuur,

Jessica Timmermans en Brenda Roling

Secretariaat Nuvoc

Speciale Bieravond
Speciaal Bieravond

Om inkomsten voor de club te generen zijn wij op zoek naar commercieel talenten voor de sponsorcommissie

Wij hebben als bestuur het sponsorplan herschreven en willen dit graag inzetten om nieuwe sponsoren te werven. Heb jij commercieel talent en wil jij voor de club aan de slag om sponsoren te werven? Wij zullen je uiteraard voorlichten, voordat je op pad gaat.

Vooral kandidaten die een commerciële opleiding volgen nodigen wij van harte uit om te reageren. Er is ruimte voor meerdere leden in de sponsorcommissie. Ook wanneer je zelf geen interesse hebt, maar iemand weet, horen wij dit graag van je. 

Interesse kun je doorgeven via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..